εσώρουχα maxi

Όλες γνωρίζουμε την πρωταρχική σημασία του να νιώθουμε άνετα μέρα και νύχτα. Πολλές φορές ερχόμαστε σε δίλημμα για το πιο εσώρουχο να διαλέξουμε, καθώς κάποια από αυτά μας κάνουν να νιώθουμε πολύ άνετα και κάποια άλλα πάλι μας προκαλούν ακριβώς το αντίθετο.

Ένας τύπος εσωρούχων που δεν μπορεί να προκαλέσει τίποτα αρνητικό στην άνεση και στην πρακτικότητα του γυναικείου σώματος είναι τα εσώρουχα maxi.

Πολλές γυναίκες θα πουν ότι τα συγκεκριμένα εσώρουχα είναι μία από τις πιο άνετες και δημοφιλείς επιλογές, άλλες θα αναφερθούν σε αυτά ως κάτι πολύ σταθερό (καλύπτει μεγαλύτερο μέρος του σώματος). Αυτό που γνωρίζουμε σίγουρα είναι ότι τα θετικά των συγκεκριμένων εσωρούχων υπερισχύουν. Ίσως να μην υπάρχουν αρνητικά, αν και σκεφτήκαμε μόλις ένα. Αυτό που τα κάνει να υστερούν είναι ότι δεν υπάρχει μεγάλη ποικιλία σε σχέδια και χρώματα, καθώς και πολλά περίτεχνα κοψίματα όπως στα αγαπημένα σε όλες brazilian. Αυτό όμως είναι λογικό, καθώς τα λατρεμένα σε όλες εσώρουχα maxi βρίσκονται δεκαετίες στο χώρο των εσωρούχων για συγκεκριμένο κοινό καθώς και για συγκεκριμένο σκοπό. 

Παρόλα αυτά, οι λεπτομέρειες που τα κάνουν να ξεχωρίζουν είναι ότι προσφέρουν υποστήριξη στη μέση και στο κάτω μέρος του στομάχου χωρίς τον περιορισμό πολλών μορφών shapewear, τα γνωστά σε όλες λαστέξ ή spandex ή κορσέδες.

Εκτός από εσώρουχα maxi μπορεί να τα πετύχετε και με την ονομασία full brief.

Είναι τα εσώρουχα με την μεγαλύτερη κάλυψη στο γυναικείο σώμα συγκριτικά με τα mini και midi εσώρουχα.

Αυτό που θα πρέπει να παρατηρείτε και να προσέχετε κάθε φορά που κάνετε μία αγορά είναι ότι τα εσώρουχα maxi έχουν πολλή διαφορετική γραμμή από κάθε άλλο τύπο εσωρούχων. Για παράδειγμα αν φοράτε medium στα mini ή στα midi εσώρουχα και επιλέξετε σε αυτή σας την αγορά ένα εσώρουχο maxi καλό θα ήταν να προτιμήσετε ένα νούμερο μικρότερο, καθώς η γραμμή των εσώρουχων maxi είναι πιο φαρδιά σε σχέση με τα υπόλοιπα είδη. Επιπλέον, καθώς σχετίζονται περισσότερο με την άνεση, συγκριτικά με άλλα εσώρουχα, τα πιο συνηθισμένα υφάσματα που χρησιμοποιούνται είναι το βαμβάκι, οι μικροΐνες και το νάιλον. Να προτιμάτε κυρίως το πρώτο, καθώς όλοι γνωρίζουμε τα πλεονεκτήματα του βαμβακιού.

Για όσους δεν τα γνωρίζουν θα τα αναφέρουμε συνοπτικά. Τα βαμβακερά εσώρουχα είναι τα μόνα που αφήνουν το δέρμα να αναπνέει και δεν παγιδεύουν την υγρασία στο εσωτερικό τους σε αντίθεση με άλλα υλικά, όπως τα συνθετικά ή η δαντέλα. Είναι, επίσης, ένα υποαλλεργικό υλικό, το οποίο βοηθά στην ανακούφιση του ερεθισμού. Μία από τις επικρατέστερες μάρκες για εσώρουχα maxi είναι η Sexen. Με σύνθεση εσωρούχου από 95% βαμβάκι και 5% lycra για ελαστικότητα και σταθερότητα. Μην ξεγελαστείτε από ετικέτες που αναγράφουν 100% βαμβάκι, σε εσώρουχα, καθώς αυτό σπάνια συμβαίνει και ο λόγος είναι ότι τα εσώρουχα από 100% βαμβάκι ξεχειλώνουν πολύ γρήγορα και θα πρέπει να ανανεώνονται συνεχώς. Η καλύτερη δυνατή σύνθεση είναι από 80% βαμβάκι και πάνω, για να έχουμε όλα τα πλεονεκτήματα που αναφέραμε προηγουμένως, και 5%+ ελαστικό (elastane, lycra), για να διατηρείται η ελαστικότητα για ένα αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα.  

Παρακάτω θα βρείτε τα best sellers μας σε εσώρουχα maxi . Είμαστε σίγουροι ότι θα τα λατρέψετε.